PRAKTISKE OPLYSNINGER

KLINIKKEN HAR ÅBENT
Mandage og tirsdage kl. 8.00-16.00, onsdag kl. 08.00-17.00 og torsdage kl. 8.00-14.00. Fredag holder klinikken lukket. Du kan bestille tid man.-tors. mellem kl. 8.00 og 11.00 på telefon 44 94 12 12 .

TIDSBESTILLING
Gruppe 1-patienter: Du skal have en henvisning fra din egen læge. Henvisningen skal være sendt elektronisk og må højst være 6 måneder gammel ved tidsbestillingen. Henvisningen gælder for ét sygdomsforløb. Du skal selv kontakte din praktiserende læge for at få en ny henvisning til os. Konsultation og behandling er gratis.

Gruppe 2-patienter: Du behøver ingen henvisning. Du får samme tilskud fra Regionen, som en gruppe 1-sikret patient. Klinikken har fastsatte takster for ydelser (undersøgelser og behandlinger). Tilskuddet fra Regionen bliver fratrukket regningen, så du kun skal betale differencen selv. Spørg evt. om ydelsens pris i forbindelse med tidsbestillingen.

Ring eller skriv: Du kan bestille tid på telefon 44 94 12 12 mellem kl. 8.00 og 11.00 på klinikkens åbningsdage. Da det kan være svært at komme igennem i telefontiden, fordi mange henvender sig, kan du skrive til os via sikker mail LÆGEVEJEN. Skriv blot at du ønsker tid til en konsultation og husk at notere dit telefonnummer, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Har du spørgsmål vedr. din behandling, skal dette også foregå via LÆGEVEJEN. På den måde sikrer vi, at alle personfølsomme data (herunder cpr-nummer) håndteres sikkert og korrekt som beskrevet i persondataforordningen.

Vi besvarer spørgsmål på mail hurtigst muligt. Mail besvares dog ikke i weekender, ferier og på lukke- og helligdage. Du er også velkommen til at ringe i vores telefontid på telefon 44 94 12 12.

AFBUD
Du vil cirka 24 timer inden den aftalte tid modtage en SMS med påmindelse om din tid. Har du tid mandag får du en SMS fredagen inden. Hvis du bliver forhindret i at møde, bedes du melde afbud ved at skrive en mail til LÆGEVEJEN.

Der er andre patienter, som meget gerne vil have din tid, så giv os venligst besked så snart som muligt. Ved udeblivelse uden afbud ser vi os desværre nødsaget til at opkræve et gebyr på 300 kr for konsul-tationer og 500 kr ved kirurgiske indgreb.

OPLYSNINGSSKEMA
For at kunne give dig den mest optimale behandling, har vi brug for relevante oplysninger om dig og evt. dit sygdomsforløb. Du bedes derfor udfylde et skema forud for konsultationen. Hvis du ikke har mulighed for at printe skemaet og medbringe dette udfyldt, kan det gøres i klinikken. I så fald bedes du møde 10 minutter før din aftale.

Oplysningsskema til lægen

VENTETIDER
Aktuelle ventetider kan ses på sundhed.dk, hvor de opdateres jævnligt.

Akuttider gives kun efter opringning fra din læge. Hvis du ønsker konsultation til oplægning af spiral, er det vigtigt, at du læser vores patientvejledning, før du bestiller tid.

FOR PRAKTISERENDE LÆGER
Ring venligst på telefon 44 94 12 60 for akuttider. Hvis du har mistanke om cancer, tilbyder vi hurtigt tid i henhold til et cancer-pakkeforløb. Ved blødning i tidlig graviditet, kan din patient få en tid fra dag til dag. Kvinder, der ønsker abort, kan typisk ses inden for få hverdage. Har du behov for at diskutere eller drøfte problemstillinger, er du altid velkommen til at kontakte klinikken.

LÆGEVEJEN
Du får prøvesvar via Lægevejen. Vi anbefaler, at du opretter dig som bruger med MitID.

Gå til LÆGEVEJEN

ABORT
Klinikken modtager kvinder til medicinsk abort med kort ventetid, og tid hertil kan aftales på telefon 44 94 12 12 man.–tors. i vores åbnings-tid. Hvis du ønsker abort, er henvisning fra egen læge IKKE nødvendig.