Hvem er GynCare?

GYNCARE blev etableret af speciallæge i gynækologi og obstetrik, Dorthe Snejbjerg, i januar 2021. Klinikken ligger centralt i Herlev tæt på Herlev Bymidte Butikscenter og består af et team på tre ansatte: en gynækolog, en sygeplejerske og en social- og sundhedsassistent. Klinikken har med sin varme og moderne indretning, som du kan se her på hjemmesiden, gjort meget ud af at tilbyde sine patienter nogle smukke og behagelige omgivelser. Personalet tager godt imod alle patienter, tilbyder dem professionel rådgivning og giver dem den bedst mulige behandling. Vores ønske er at gøre det til en god oplevelse at gå til gynækolog. I februar 2023 oprettede Dorthe Instagram-profilen File:Instagram logo 2016.svg - Wikimedia Commons GYNDOKTOR, hvor hun deler gynækologisk viden med kvinder i alle aldre, så hvis du ønsker at blive klogere på dit underliv, opfordrer vi dig til at følge profilen.

Dorthe Snejbjerg

Født 1979

GYNCARE er etableret af Dorthe, speciallæge i gynækologi og obstetrik. Dorthe er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2006 og speciallæge fra Hvidovre Hospital i 2017. Hun har desuden arbejdet på Rigshospitalet, Herlev Hospital og Roskilde Sygehus. Gennem 4 år har Dorthe ligeledes arbejdet på privathospitalet Aleris-Hamlet København, senest som ansvarlig overlæge med særlig ekspertise indenfor laparoskopisk og hysteroskopisk kirurgi.

Som underviser ved Dansk Institut for Medicinsk Simulation i mere end 10 år, har Dorthe stor erfaring og er siden 2019 udpeget som instruktør på det europæiske speciallægekursus for gynækologer ”Get-Up”.

Ved siden af lægegerningen har Dorthe færdiggjort sin PhD i januar 2022, indenfor emnet ”livmoderhalskræft og immunforsvaret” fra Danmarks Tekniske Universitet. Du vil møde Dorthe ved alle former for gynækologiske konsultationer og som supervisor for relevante konsultationer ved personalet.

Ann Britt Eriksen

Født 1970

Ann Britt har været sygeplejerske i 20 år og har altid arbejdet indenfor gynækologien. Hun har i 10 år arbejdet på Afdelingen for Kvindesygdomme på Herlev Hospital, hvorfra hun har bred erfaring indenfor specialet. Udover tilknytningen til sengeafdelingen har hun bl.a. været tovholder på klinikken for graviditetsbetinget kvalme og opkast. Derudover har Ann Britt specialiseret sig indenfor fertilitetsbehandling og har igennem 10 år både erfaring fra offentlige og private fertilitetsklinikker. 

Ann Britt har gennem årene udvidet sine kompetencer indenfor gynækologien og færdiggjort gynækologisk efteruddannelse fra professionshøjskolen Metropol. Derudover er hun certificeret i ultralydsscanning fra Herlev Fertilitetsklinik.

Du vil møde Ann Britt når du ringer for at booke tid eller har spørgsmål. Ann Britt har også patienter, som kommer til fx snak om prævention, indledende snak om inkontinens og væske-vandladningsskema, spiralkontrol, abort, graviditetsscanning, podning, vaccine, blodprøver, stingfjernelse, sårkontrol samt og visse andre kontroller.

Tanja Vang

Født 1977

Tanja er uddannet Social- og Sundhedsassistent i 1998. Tanja har arbejdet på Herlev Hospital – Afdelingen for kvindesygdomme i 12 år, inden hun startede hos os.

Tanja har fra sit arbejde på hospitalet stor erfaring med indlagte og ny-opererede patienter samt akut-funktionen indenfor det gynækologiske område. Tanja har derfor et bredt kendskab til diverse gynækologiske problemstillinger.

Du vil møde Tanja i telefonen, når du ringer for at booke tid eller har spørgsmål. Tanja har også patienter som kommer til fx celleprøve, ringkontrol, spiralkontrol, podning, vaccine, blodprøver, for-samtale til Mona Lisa laserbehandling, stingfjernelse og sårkontrol.