Hvem er GynCare?

GYNCARE er etableret af Dorthe Snejbjerg, speciallæge i Gynækologi og Obstetrik.
Hun er uddannet læge fra Hvidovre Hospital i 2006, og speciallæge i 2017. Hun har desuden arbejdet på Rigshospitalet, Herlev Hospital og Roskilde Sygehus. Gennem 4 år har Dorthe ligeledes arbejdet på privathospitalet Aleris-Hamlet København, senest som ansvarlig overlæge med særlig ekspertise indenfor laparoskopisk og hysteroskopisk kirurgi. Som underviser ved Dansk Institut for Medicinsk Simulation i mere end 10 år, har Dorthe stor erfaring og er udpeget som instruktør på det europæiske speciallægekursus for gynækologer “Get-Up” for 4. år i træk. Ved siden af lægegerningen forsker Dorthe indenfor livmoderhalskræft, og er ved at færdigøre sin ph.d. “Livmoderhalskræft og immunforsvaret” på DTU.

Dorthe Snejbjerg

Født 1979

GYNCARE er etableret af Dorthe, speciallæge i gynækologi og obstetrik. Dorthe er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2006 og speciallæge fra Hvidovre Hospital i 2017. Hun har desuden arbejdet på Rigshospitalet, Herlev Hospital og Roskilde Sygehus. Gennem 4 år har Dorthe ligeledes arbejdet på privathospitalet Aleris-Hamlet København, senest som ansvarlig overlæge med særlig ekspertise indenfor laparoskopisk og hysteroskopisk kirurgi. Som underviser ved Dansk Institut for Medicinsk Simulation i mere end 10 år, har Dorthe stor erfaring og er siden 2019 udpeget som instruktør på det europæiske speciallæge-kursus for gynækologer ”Get-Up”.

Ved siden af lægegerningen har Dorthe færdiggjort sin PhD i januar 2021, indenfor emnet ”livmoderhalskræft og immunforsvaret” fra Danmarks Tekniske Universitet. Du vil møde Dorthe ved alle former for gynækologiske konsultationer og som supervisor for relevante konsultationer ved personalet.

Ann Britt Eriksen

Født 1970

Ann Britt har været sygeplejerske i 20 år og har altid arbejdet indenfor det gynækologiske speciale. Hun har arbejdet på Herlev gynækologiske afdeling, hvor hun har bred erfaring indenfor specialet. Derudover har Ann Britt specialiseret sig indenfor infertilitet, og har igennem 10 år både erfaring fra offentlig og private fertilitetsklinikker. Ann Britt har gennem årene udvidet sine kompetencer indenfor gynækologien og færdiggjort gynækologisk efteruddannelse fra professions-højskolen Metropol. Derudover er hun certificeret i ultralydsscanning fra Herlev Fertilitetsklinik og er certificeret i ultralydsscanning fra professionshøjskolen Metropol. Du vil møde Ann Britt når du ringer for at booke tid eller har spørgsmål. Ann Britt har også patienter som kommer til fx snak om prævention, indledende snak om inkontinens og væske-vandladningsskema, spiralkontrol, abort, graviditetsscanning, podning, vaccine, blodprøver, stingfjernelse, sårkontrol samt og visse andre kontroller.

 

Tanja Vang

Født 1977

Tanja er uddannet Social og Sundhedsassistent i 1998. Tanja har arbejdet på Herlev Hospital – Afdelingen for kvindesygdomme i 12 år, inden hun startede hos os.

Tanja har fra sit arbejde på hospitalet stor erfaring med indlagte og ny-opererede patienter, akut-funktion samt afsnittet for barsel og hjemmepasning. Tanja har derfor et bredt kendskab til diverse gynækologiske problemstillinger.

Du vil møde Tanja i telefonen, når du ringer for at booke tid eller har spørgsmål. Tanja har også patienter som kommer til fx celleprøve, ringkontrol, spiralkontrol, podning, vaccine, blodprøver, for-samtale til Mona Lisa laserbehandling, stingfjernelse og sårkontrol.